Inleiding
U bent opgenomen op de Acute Opname Afdeling. Hier leest u algemene informatie over de Acute Opname Afdeling voor u, uw familielid, uw vriend of kennis.
Hoe lang duurt de opname op de AOA?
Een opname op deze afdeling duurt nooit langer dan 24 uur. Tijdens deze opname wordt gekeken wat er verder met u moet gebeuren; of u verder behandeld wordt in het ziekenhuis (klinisch), een verdere behandeling poliklinisch kan worden uitgevoerd of dat geen behandeling meer nodig is.
Visite
De artsen lopen enkele keren per dag visite:
’s Ochtends: tussen 08.00 – 11.00 uur en’s Middags: rond 15.00 uur.
Tijdens de visite wordt duidelijk of u:
- naar een andere verpleegafdeling wordt overgebracht;
- naar huis mag.
Contactpersoon
Bij de opname is het telefoonnummer van een contactpersoon gevraagd.
De contactpersoon kan na 11.00 uur telefonisch contact opnemen met de AOA-afdeling voor meer informatie omdat:
- De behandelend arts meestal voor dit tijdstip visite heeft gelopen zodat we u de meest actuele informatie kunnen geven.
- In de ochtenduren patiëntenzorg plaatsvindt, die we graag zonder al te veel verstoringen willen laten verlopen.
Als er voor 11.00 uur belangrijke informatie is, de AOA-verpleegkundige contact met u opneemt. Wij vragen uw begrip hiervoor.
Mobiele telefoon
Het gebruik van een mobiele telefoon op de afdeling is toegestaan. Maar als u aan een bewakingsmonitor ligt kunt u geen gebruik maken van uw mobiele telefoon, omdat deze storing kan geven in de bewakingsapparatuur.
Als de contactpersoon de afdeling belt kunnen wij hem/haar in contact met u brengen.
Bezoektijden Acute Opname Afdeling (AOA)
Wij hebben de volgende bezoektijden:
- 11.00-12.00 uur
- 14.00-15.00 uur
- 18.30-20.00 uur
Omdat patiënten rust nodig hebben, mogen maximaal 2 bezoekers tegelijk bij u op bezoek. Komt uw bezoek met meerdere personen, dan kunnen zij elkaar wellicht afwisselen.
Let op
Op de overige verpleegafdelingen van ons ziekenhuis is ’s morgens geen bezoekuur. De bezoekuren ’s middags en ’s avonds gelden voor het hele ziekenhuis.
Behandeling en zorg gaan door en voor
Uw zorg gaat altijd door. Dit betekent dat u mogelijk niet op uw kamer bent als uw bezoek langskomt, omdat u een onderzoek of behandeling hebt. Ook kan het zijn dat we uw bezoek vragen om tijdelijk de kamer te verlaten. Bij bepaalde zorg of bij privacygevoelige zaken van u of van uw kamergenoten kan dit nodig zijn.
Enquête(s)
Om de zorg continue te verbeteren, vragen wij u uw ervaringen met ons te delen. U kunt dit doen door, als dat van toepassing, de digitaal aan u verstuurde enquête in te vullen.
Meer informatie
Praktische medische informatie na uw bezoek aan de SEH vindt u op de website www.sehzorg.nl of via de gratis app “seh zorg”. De website is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA). U vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen.
Contact
Opmerkingen
- Ziet u een typfout, een taalkundige fout, of heeft u moeite met de leesbaarheid?
-
Stuur een e-mail naar communicatie@viecuri.nl en we zoeken een passende oplossing.
Disclaimer
Deze informatie is algemeen en geen behandeladvies. De informatie is ook geen vervanging van de afspraken die tussen patiënt en zorgverlener zijn gemaakt. VieCuri kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade als gevolg van mogelijke onjuistheden. Bekijk hier de uitgebreide disclaimer.